1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Argentijnse keuken
  5. Gevulde rosbiefrolletjes uit Argentinie

Gevulde rosbiefrolletjes uit Argentinie

Door: llheks

  • Argentijns, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-01-2003

Ingrediënten


1 kop geschilde, gekookte en gehakte zucchini
1 ontpitte en in stukjes gesneden avocado
1 eetlepel gesnipperde ui
1/2 theelepel chilipoeder
2 eetlepels olie
2 eetlepels azijn
1/4 theelepel zout
16 plakken rosbief
slabladen
3 hardgekookte eieren
8 radijsjes



6-8 Personen van "moesje2"

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Prak de zucchini en avocado helemaal fijn. Meng er de ui, chilipoeder, olie,
azijn en zout door. Schep 1 eetlepel van deze saus op elke plak rosbief en
rol die op. Bind om ieder rolletje een touwtje. Bedek een schotel met
slablaadjes en schik de rosbiefrolletjes er omheen als spaken in een wiel.
Snijd de eieren in de lengte doormidden. Verwijder de dooiers en druk ze
door een zeef. Doe de gezeefde dooiers met een lepel in het midden van de
schotel. Snijd het eiwit in lange, dunne reepjes en leg die op de
rosbiefrolletjes.

Serveertip

Garneer ze met 'roosjes' radijs en serveer de rest van
saus afzonderlijk.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top