Herten, Ree of Lamskoteletjes

  • Biologisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

met groenten en kruidensaus
http://www.bonduelle.nl/frames/Recepten/lam.jpeg">

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Met Bonduelle biologisch geteelde groenten
1 blik Bonduelle Cocktail de legumes 425 ml.
4 x 3 koteletjes, 1 el rode curry
2 el boter om te bakken
100 cl. kokosmelk
1 el fijn gesneden muntblaadjes
1 el fijn gesneden korianderblaadjes
150 cl. vlees jus of saus
Puree van vier grote aardappelen
100 gram Bonduelle Broccoli ?Met stoom bereid? (diepvriespak 450g)
50 gr. roomkaas
zout en peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Bestrijk de koteletjes licht met de curry en iets zout. Bak ze in de pan rondom in circa 5 min. bruin en rose. Haal ze uit de pan en houd ze warm.

Bereidingswijze

Giet de kokosmelk met de vleessaus in de achtergebleven boter in de pan. Laat het geheel langzaam koken tot een gebonden saus. Voeg kruiden, zout en peper toe. Verwarm de broccoli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Vermeng daarna de warme puree en broccoli met de roomkaas tot een smeuige massa. Verdeel het op vier borden (in een ringvorm). Verwarm de cocktail de legumes en schep het op de broccolipuree. Leg de koteletjes er omheen en serveer het met de saus.


Serveertip

Heerlijk met een koude rose

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ej_ra_klein avatar
ej_ra_klein

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten