Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Florida Beach salade

Florida Beach salade

Door: josianenijssen

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 28-01-2003

Ingrediënten 4 personen


1 soeplepel fijngehakte dille

2 tomaten

2 wortels

2 takjes groene selder

250 gr heilbotfilet

2 soeplepels olijfolie

2 pampelmoessen

peper en zout

100 gr Spirelli

1/2 bosje kleine uien



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de pasta gaar worden in kokend gezouten water. Hou rekening met de aanbevolen kooktijd. Laat de pasta uitlekken en dan schrikken onder een straal koud water.Schraap en rasp de wortelen, snij de uitjes en de selderiestengels, in dunne plakjes. Voeg ze bij de pasta.Schil de pompelmoezen. Verdeel in partjes en verwijder zorgvuldig de witte vliesjes. Vang 4 soeplepels sap op dat bij deze handeling vrijkomt.Meng de azijn met zout & peper, voeg de olijfolie erbij, het pompelmoessap en de geciseleerde dille.Giet deze vinaigrette over de pasta en meng.Schik de pompelmoespartjes en de in stukjes gesneden tomaten langs de rand van de borden. leg de pastasalade telkens in het midden en versier met dunne plakjes heilbot.Dien koel op als voorgerecht en geef er grijs brood bij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top