Citroenspaghetti met rucola en zalm

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 27-01-2003

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gram spaghetti -
2 citroenen -
1 teentje knoflook -
3 eetlepels olijfolie -
75 gram rucola -
100 gram geraspte parmezaanse kaas -
versgemalen zwarte peper -
150 gram gerookte zalm

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kook de spaghetti of tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Boen de citroenen schoon, rasp 1 eetl. van de schil en pers de citroenen. Meng geperste knoflook met citroenrasp, sap en olijfolie. Snijd de rucola iets kleiner.

Bereidingswijze

Giet de pasta af, doe hem terug in de pan en schep er het citroenmengsel, parmezaanse kaas, rucola en peper door. Serveer de pasta in een diep bord gegarneerd met reepjes of plakjes gerookte zalm.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten