1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Verloren brood

Verloren brood

Door: jackootje

Verl
Verl
  • Belgisch,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 27-01-2003

Lekker ouderwets vieruurtje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Ingrediënten 2 personen


3 eieren, oud brood wit of bruin, 2,5 dl melk, 2 eetlepels kristalsuiker


Verder heb je nodig


Braadpan, diep soepbord


Voorbereiding

Snij de korstjes van de boterhammen, meng de volledige eieren met een vork goed door elkaar door plat op de eieren te slagen zo maak je dat er geen eiwitslierten meer zijn.

Bereidingswijze

Meng de suiker en de melk onder de eieren, leg de boterhammen een voor een in het eiermengsel zodat ze goed de vloeistof kunnen opnemen, smelt de boter in de pan en bak de boterhammen langs beide zijden goudbruin.

Serveertip

Als je dit gerecht voor kinderen klaar maakt voorzie dan maar heel veel boterhammen, ze vinden dit heel lekker.



Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jackootje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top