1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Engelse keuken
  5. Appelcrumble met hazelnoot

Appelcrumble met hazelnoot

Door: defrens

  • Engels, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-01-2003

Ingrediënten 4 personen


? 1 zakje hazelnoten (65 g)
? 150 g koude boter
? 100 g witte basterdsuiker
? 200 g bloem
? zout
? 2 potten appelcompote (a 360 g)
? poedersuiker


Verder heb je nodig


? kleine lage ovenschaaltjes


Recept uit Allerhande

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Oven op 200 ?C voorverwarmen. Hazelnoten grof hakken. Boter in blokjes snijden. In kom basterdsuiker, bloem, zout en 1/2-1 eetlepel water tot kruimeldeeg kneden. Hazelnoten erdoor mengen. Appelcompote en kruimeldeeg over ovenschaaltjes verdelen. Applecrumble ca. 20 minuten in midden van oven goudbruin bakken. Applecrumble uit oven nemen, met poedersuiker bestuiven en warm serveren

Bron

Allerhande (AH)



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van defrens
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top