1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Zalm
  6. Zalm uit de oven

Zalm uit de oven

Door: chaootje

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-01-2003

Ingrediënten 4 personen


1 teentje knoflook, gepeld
4 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie)
1 tl tijmblaadjes
10 basilicumblaadjes
versgemalen peper, zout
4 stukken zalmfilet
1 zakje luxe soepgroenten a 300 g (C1000 Vers)
1 bosuitje, in ringetjes



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pers de knoflook boven de olie uit en roer er de tijm, de basilicum en peper en zout naar smaak door. Leg de zalmfilet 15 min. in de olie.
Verdeel de soepgroenten over de bodem van een ovenvaste schaal en leg de zalmstukken erop. Strooi de bosui erover en schuif de schaal in een voorverwarmde oven (200?C).
Laat de vis in ? 10 min. gaar worden. Lekker met gebakken aardappelen en gekookte worteltjes met peterselie.

Bron

C1000



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top