1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Spinazie
  6. Kipfilet met roquefortsaus , spinazie en pasta

Kipfilet met roquefortsaus , spinazie en pasta

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-01-2003

Ingrediënten 2 personen


150 gram verse tagliatelle , peper , 2 eetlepels olijfolie , 2 kipfilets , 3 dl.kippenbouillon , 2 eetlepels Noilly Prat (droge witte vermouth), 50 gram roguefort,instukjes , 3 eetlepels creme fraiche , 1 eetlepel fijngesneden bieslook,400 gram spinazie.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 eetlepel olie verhitten en kipfilet in ca.10 minuten lichtbruin en gaar bakken.
Ondertussen kippenbouillon en Noilly Prat aan de kook brengen en tot de helft laten inkoken.Roquefort al roerende in bouillonmengsel laten smelten.
Creme fraiche , bieslook en peper naar smaak toevoegen.
1 Eetlepel olie verhitten en hierin spinazie in ca.5 minuten roerbakken.
Pasta volgens gebruiksaanwijzing gaar koken.
Kipfilet in plakken snijden.
Op borden bedje maken van pasta,hierop de spinazie,beetje saus,plakken kip erop en rest van de saus erbij serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recipesfortwo


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recipesfortwo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top