1. Home
  2. Recepten
  3. Halloumi kaas
  4. Halloumi op een broodje

Halloumi op een broodje

  • Vegetarisch, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 25-01-2003

Ingrediënten 1 personen


60 gr. halloumi kaas, in 2 plakken
12,5 gr. bloem
2 zongedroogde tomaten op olie
handvol verse munt, gehakt
1 broodje
arachide olie of zuivere olijfolie
zout en versgemalen peper


Verder heb je nodig


Koekenpan of grillplaat


Een lunchgerecht met halloumi, een pittig, stevig en toch zacht kaasje uit Cyprus. Het leent zich uitstekend om (kort) te bakken of te grilleren. Het kaasje is bij sommige speciaalzaken of grotere supermarkten verkrijgbaar, welhaast zeker indien deze Turks of Grieks zijn.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak de zongedroogde tomaten. Meng wat zout en peper door de bloem en wentel hier de plakken halloumi door. Verhit de olie in een koekenpan (of grillplaat) en bak de halloumi op hoog vuur aan beide zijden goudbruin. Beleg het broodje met de plakken halloumi, vervolgens de zongedroogde tomaten en dan een paar takjes munt. Eet direct op.

Dit recept is te vinden in:

Bron

The Vegetarian Society



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van albondigas


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van albondigas
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top