1. Home
  2. Recepten
  3. Halloumi kaas
  4. Halloumi "naturel"

Halloumi "naturel"

  • Vegetarisch, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 25-01-2003

Ingrediënten 1 personen


40 gr. halloumi kaas
5 ml. citroensap
5 ml. olijfolie
gekneusde zwarte peperkorrels naar smaak


Verder heb je nodig


Koekenpan of grillplaat


Een eenvoudig voorgerecht met halloumi, een pittig, stevig en toch zacht kaasje uit Cyprus. Het leent zich uitstekend om (kort) te bakken of te grilleren. Het kaasje is bij sommige speciaalzaken of grotere supermarkten verkrijgbaar, welhaast zeker indien deze Turks of Grieks zijn.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij voor zover nog nodig de halloumi in plakken van 0,5 cm. Verhit de olie in een koekenpan (of grillplaat) op hoog vuur en bak de halloumi aan beide zijden goudbruin. Besprenkel met het citroensap. Strooi er wat peper over en serveer meteen.

Dit recept is te vinden in:

Bron

Saturday Kitchen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van albondigas


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van albondigas
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top