Thaise noodlesalade

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Bijzonderheden: kan met vlees of vegetarisch gemaakt worden.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g eiermie
300 g kip-of kalkoenfilet, in stukjes gesneden (voor de vegetariers: Quorn naturel)
1 blikje bamboescheuten, uitgelekt
150 g bospeen, in schijfjes
300 g sugar snaps
2 eetlepels ketjap
1 eetlepel suiker (of wat honing)
1 teentje knoflook
3 eetlepels olie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Doe de olie in een grote koekenpan. Fruit de knoflook.
Roerbak hierin de filetstukjes (of Quorn) tot ze bijna gaar zijn.
Voeg dan de bamboe, bospeen en sugar snaps toe en roerbak deze beetgaar.
Bereid ondertussen de mie volgens de verpakking.
Meng de gare mie door het vlees-groentemengsel.
Maak de salade op smaak met de ketjap en suiker.

Serveertip

Lekker met kroepoek of cassave-chips.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

afslanker avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten