enchilada's gevuld met pittige spinazie

  • Mexicaans, Vegetarisch
  • 30-60 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 pak Iglo gehakte spinazie, deelblokjes (andere spinazie kan natuurlijk ook, 3 bosuitjes, 2 el. fijngehakte koriander of peterselie, 150 g. geraspte kaas, tabasco, zout, versgemalen zwarte peper, 4 bloemtortilla's, 3 dl. gekruide tomatensaus, 125 ml. zure room
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereidingswijze

Snijd de bosuitjes in ringetjes. Ontdooi de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing en schep er 2 el. uienringetjes, 1 el. koriander en 50 g. geraspte kaas door. Voeg wat tabasco, zout en peper naar smaak toe. Schep de spinazie op de bloemtortilla's, rol deze op en leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Breng de tomatensaus pittig op smaak met tabasco en strijk de saus over de tortilla's uit. Verdeel de zure room en de rest van de bostuitjes en kaas erover. Laat de enchilada's ca. 25-30 min. in de oven goudbruin worden.

Serveertip

Dit recept stond ooit achterop een pak spinazie van Iglo.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pauliens-verzameling avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten