1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. GEKRUIDE BIEFLAPJES

GEKRUIDE BIEFLAPJES

Door: deonart

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 21-01-2003

Ingrediënten 4 personen


600g dun uitgesneden bieflappen/1/4 t gerasperde nootmuskaat/1/4 t kruidnagelpoeder/1/4 t peper/1 vol t zout/50g margarine/1 groot fijn ui/1 laurierblad/4 e azijn(rode wijnazijn)/3 e tomatenketchup/2-3 e kappertjes



Zeer lekker!!... lijk op oma's draadjes-vlees

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-vrijf vlees goed in met kruidnagel,noodmuskaat,zout en peper mengsel.
-bak lapjes in margarine mooi bruin en haal uit pan.
-fruit ui nu tot glazig.
-doe overige ingredienten in pan en bring aan kook.
-doe vlees erby en stoof tot heeltemal zacht en gaar.(1+1/2-2 uur)Vul vocht aan met kokend water as het dreig droog te koken.
-verwarm kappertjies door mengsel.

Serveertip

Lekker met paprika en aardappelen



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top