Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Paddestoelengratin

Paddestoelengratin

Door: orphan

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-01-2003

Ingrediënten 4 personen


250 g rijst, 150 g oesterzwammen, 175 g grotchampignons, 3 ananasringen, 200 g gemengde sla, honing- mosterddressing, 4 el boter, 300 g geitenkaas (chevagne)


Verder heb je nodig


Bakpapier 4x 20x20, keukenpapier, koekenpan, mes


****

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de rijst. Veeg de paddestoelen schoon en snij in stukken. Snij de anansringen in stukjes en meng deze samen met de honing- mosterddressing door de sla.
Snij de kaas in 8 plakken.
Verwarm de grill voor.

Bereidingswijze

Verhit boter in een Koekenpan, bak er de paddestoelen ca. 4 min. in en breng op smaak met zout en peper.
Leg 4 plakken kaas op het bakpapier op een bakplaat, schep daar het paddestoelenmengsel op en dek af met de rest van de kaas. PLaats de bakplaat onder de grill tot de kaas smelt. Schuif de paddestoelengratin van het bakpapier op een bord.

Serveertip

Serveer met rijst, de salade en een rose.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top