1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Pasteitje met Gorgonzola

Pasteitje met Gorgonzola

Door: gepetto_ak

  • Frans, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-01-2003

Ingrediënten 8 personen


2 el pijnboompitten150 g Gorgonzola
24 minipasteitjes


Verder heb je nodig


Oven, koekenpan


Aperitiefje

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 175?C

Bereidingswijze

1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Haal ze uit de pan om verder aanbranden te voorkomen.Snijd de Gorgonzola in kleine stukjes.
2. Vul elk pasteitje royaal met Gorgonzola en bestrooi met pijnboompitten.3. Verwarm de pasteitjes ca. 8 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

Serveertip

Wij hebben het als aperitief op een groot pizzabord geserveerd met een glaasje rode port erbij.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gepetto_ak
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top