Gekaramelliseerde witlof

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 20-01-2003

Heerlijk bij een groot stuk roodvlees (bijv. rosbief)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 el. boter, 4 struikjes witlof, zout, peper, 2 el. fijne kristalsuiker
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

In koekenpan boter verhitten en de in smalle parten gesneden witlof ca. 3 minuten bakken. Zout, peper en 2 el. fijne suiker en eventueel wat water toevoegen en de witlof op hoog vuur nog ca. 3 minuten roerbakken tot groente beetgaar en lichtbruin is.

Laatste reacties

inge1956 avatar
inge1956 13-11-2006

Zelf heb ik een ovenrecept van gekaramelliseerde lof. Dat is ookj heerlijk, maar dit recept lijkt me een lekkere variatie op mijn ovenrecept. Ik neem het mee en probeer het uit. Groet Inge

jclangen avatar
jclangen 18-03-2004

erg lekker

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten