1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Goulashsoep
  5. Goulashsoep

Goulashsoep

Door: violier

  • Nederlands, Soep
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 17-01-2003

Ingrediënten


1 kilo runderpoulet, 750 gram uien, 300 gram gerookt spek, boter, 1 eetlepel bruine suiker, 4 eetlepels paprikapoeder, 2 eetlepels thijm, 2 eetlepels marjloijn, 1 eetlepel sambal, 2 eetlepels mosterd, 2 laurierblaadjes, knoflook, 1/4 lepel folie, 1/4 lepel kruidnagel, 1 groot blikje tomatenpuree, scheut ketjap, zout, peper, 5 bouillonblokjes, 2 rode paprika, 2 groene paprika 1/2 pond tomaten, allesbinder.


Verder heb je nodig


Ketel, snijplank


Rijk gevulde maaltijd soep

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Paprika's en uien, schoonmaken en klein snijden. Vlees klein snijden. Tomaten klein snijden.

Bereidingswijze

Boter smelten, vlees braden. Uien en parika's mee bakken.Verder alle ingredieenten erbij behalve de allesbinder niet. Soep 5 uur klein laten op staan.
Binden met allesbinder.

Serveertip

Lekker met stokbrood en kruidenboter.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van violier
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top