Kip a la Vins

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

een heerlijke pittige kipfiletrecept

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 kipfiletjes in stukjes,2 teentjes knoflook,een flinke rode ui in ringen, scheut ketjap,
mespuntje van laos,djinten,kerrie madras en sereh en een flinke lepel sambal poelek,een klein schepje suiker en 2 a 3 eetlepels olijfolie(of zonnebloemolie)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

een bakje om het in te marineren en dat zeker een paar uur laten trekken en een hapjespan

Voorbereiding

Alles wat bij de ingerienten staat lekker bij elkaar doen en goed laten trekken

Bereidingswijze

Het gewoon allemaal tegelijk in de hapjespan doen en lekker even bakken tot het lekker gaar is

Serveertip

Heerlijk met rijst en een lekkere frisse salade erbij om het te beetje te blussen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

robastro avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten