1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. tomatenpuree

tomatenpuree

Door: robastro

  • Italiaans, Saus/dressing
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 17-01-2003

Ingrediënten 2 personen


1 blik gepelde tomaten
1 ui( in ringen)
1 teentje knoflook
1 halve rode paprika(in reepjes)
1 flinke theelepel suiker
zout,peper


Verder heb je nodig


Hapjespan ofzo


Een heerlijke zelfgemaakte tomatenpuree voor bij alle soorten pasta's vooral bij tortellini

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Uien en paprika snijden en de knoflook uitpersen

Bereidingswijze

De knoflook uien en paprika tegelijk in de pan en even fruiten dan het hele blik gepelde tomaten toevoegen en de suiker,zout en peper erbij en dat ongeveer 3 kwartier laten sudderen onder af en toe roeren,zodra het klaar is even in de blender om het te pureren en klaar is kees

Serveertip

Met pasta



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van robastro
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top