chinees rundvlees met rijst

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

afslankgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
480 gr rosbief, in blokjes gesneden; 1 el margarine;1groen en 1 rode parika, in reepjes gesneden; 2 uien, in ringen; 1 el maizena; 3 el water; 1 hardgekookt ei; 5 el doperwten; 400gr gekookte rijst; zout en peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

bak de rosbiefin de margarine aan beide zijden goudbruin. Voeg de groene en rode paprika en de ui toe, laat 5 minuten meebakken.
Giet de bouillon bij de rosbeef en laat 30 minuten sudderen. Meng water en maizena, giet bij het gerecht en laat nog even stoven. Breng op smaak met zout en peper. Prak het ei fijn, voeg dit bij de warme rijst met doperwten en schep alles voorzichtig door elkaar. Serveer de rosbief bij de rijst.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

rioxiann avatar
rioxiann

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten