1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Chinese keuken
  5. chinees rundvlees met rijst

chinees rundvlees met rijst

  • Chinees, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-01-2003

Ingrediënten 4 personen


480 gr rosbief, in blokjes gesneden; 1 el margarine;1groen en 1 rode parika, in reepjes gesneden; 2 uien, in ringen; 1 el maizena; 3 el water; 1 hardgekookt ei; 5 el doperwten; 400gr gekookte rijst; zout en peper



Afslankgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de rosbiefin de margarine aan beide zijden goudbruin. Voeg de groene en rode paprika en de ui toe, laat 5 minuten meebakken.
Giet de bouillon bij de rosbeef en laat 30 minuten sudderen. Meng water en maizena, giet bij het gerecht en laat nog even stoven. Breng op smaak met zout en peper. Prak het ei fijn, voeg dit bij de warme rijst met doperwten en schep alles voorzichtig door elkaar. Serveer de rosbief bij de rijst.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rioxiann


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rioxiann
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top