1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Shoarma
  6. ROMIGE SPAGHETTI MET BROCCOLI EN SHOARMA REEPJES

ROMIGE SPAGHETTI MET BROCCOLI EN SHOARMA REEPJES

Door: ine61

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-01-2003

Ingrediënten 2 personen


300 gr shoarmareepjes / 250 gr spaghetti koken volgens voorschrift / 1 flinke prei in halve smalle ringetjes gesneden / 150 gr kleine gekookte broccoli roosjes / 2 tl italiaanse gedroogde kruiden / 1 pakje room cullinair / 6 champignons in schijfjes gesneden./ olie om on te bakken.



Lekker vlug klaar en heerlijk van smaak.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de spaghetti en laat uitlekken.

Bereidingswijze

Verhit wat olie in een pan en roerbak hierin de shoarma reepjes tot ze gaar zijn en voeg de rest van de ingredienten toe en bak even door. Voeg de room cullinair erdoor. Laat even op smaak komen .

Serveertip

Je kan de saus apart op de spaghetti serveren of de spaghetti al door de saus roeren en dan serveren



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ine61
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top