1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Roergebakken spitskool

Roergebakken spitskool

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-01-2003

Ingrediënten 1 personen


1 spitskool
? 1 rode peper
? 2 eetlepels olie
? zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Spitskool in grove stukken snijden. Peper schoonmaken en fijn snijden. In wok olie verhitten en spitskool en peper 4-5 minuten roerbakken, tot kool beetgaar is. Met schuimspaan uit wok nemen en naar smaak bestrooien met zout.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top