1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gehakt
  5. Gevuld stokbrood met oosters gehakt

Gevuld stokbrood met oosters gehakt

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-01-2003

Ingrediënten 2 personen


250 g rundergehakt
1 ui, gesnipperd
3-4 teentjes knoflook
250 g groente naar keuze (bv paprika, champignons)
flinke scheut ketjap
1 el sambal
2 el nasikruiden
(klein) blikje tomatenpuree
geraspte kaas
1 stokbrood



Gevuld stokbrood met oosters gehakt
Gevuld stokbrood met oosters gehakt

Aziatische stok met nasikruiden en kaas! Een gemaksrecept dat mijn moeder ooit verzon en echt iedereen is er dol op.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200-220 graden.

Bereidingswijze

Verhit olie in een roerbakpan en bak het gehakt rul.
Voeg de ui, groenten naar keuze en sambal toe en pers de knoflook erboven uit. Blus na enkele minuten af met de ketjap en voeg de kruiden (geweld, indien nodig) toe. Laat het geheel nog een minuut of 5 op laag vuur bakken en roer de tomatenpuree er doorheen.
Schep het gehaktmengsel op 2 halve stokbroden. Bestrooi met kaas en zet in de oven tot de kaas is gesmolten. Dek af met de andere halve stokbroden en serveer.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van matisse


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van matisse
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top