Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Quiche
  4. Spinazie quiche met geitenkaas en cashewnoten

Spinazie quiche met geitenkaas en cashewnoten

Door: irener

  •  , Ovenschotel
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 12-01-2003

Winnaar Life&Cooking spinaziewedstrijd...!!

Ontdek meer:

Ingrediënten 2 personen


1 pak Iglo spinazie; 1 ui; zachte geitenkaas;
klein stukje salami; 2 eieren; groene olijventapenade; bladerdeeg; paneermeel;
1 klein bekertje room; cashewnoten; peper;
zout; olijfolie;1 teentje knoflook


Verder heb je nodig


Ovenschaal


Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden celsius.
Smeer de bakvorm in met olijfolie. Drapeer de ontdooide bladerdeeg in de vorm. Strooi wat paneermeel op de bodem.

Bereidingswijze

De vulling:
Meng de ontdooide spinazie met de fijngesneden uitjes, de ik kleine stukjes gesneden salamiworst, de eieren, de room, 3 eetlepels olijventapenade, de fijngesneden knoflook en wat peper en zout door elkaar. Doe de helft van dit mengsel in de bakvorm. Smeer hierover een laag geitenkaas. Doe hierop de rest van het spinaziemengsel en eindig weer met een laag geitenkaas.
Zet de spinaziequiche ongeveer 40 minuten in de oven en smullen maar!

Serveertip

Haal de quiche uit de oven en plaats hem op een mooie schaal. Strooi voor de garnering wat cashewnoten over de quiche en over de schaal. Daarnaast serveer je er een lekker wijntje bij.



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van irener
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top