1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Varkensribbetjes gebakken

Varkensribbetjes gebakken

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 12-01-2003

Ingrediënten 4 personen


1 kg varkensribbetjes,
40 gram boter,
1 theelepel marjolein,
1 theelepel bascilicum,
zout,
peper.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Wrijf de ribbetjes in met een mengsel van zout, peper, marjolein en bascilicum.
Bak de ribbetjes bruin en laat ze daarna op de ratatouille nasudderen tot ze gaar zijn.
Reken daarvoor, met het bakken erbij 30 minuten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scania_b


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scania_b
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top