Thaise koriandersaus

  • Thais, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-01-2003

Lekker bij Thaise viskoekjes

Deel dit recept

Ingrediënten
1,5 dl (rijst)azijn

100 gr suiker

3 fijngesneden teentjes knoflook

3 fijngesneden rode chilipepers

2-3 eetlepels fijngesneden koriander

Garneren: 1 in ringen gesneden rode peper.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

(Rijst)azijn met de suiker aan de kook brengen tot suiker is opgelost. Mengsel nog ca. 2 minuten laten doorkoken tot saus iets dik begint te worden. Knoflook, chilipepers en koriander toevoegen.

Serveertip

Saus garneren met chilipeper.

Warm of koud serveren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten