Thaise Limoen-gembersaus

  • Thais, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-01-2003

Lekker bij garnalenspiesjes

Deel dit recept

Ingrediënten
1 eetlepel dun gesneden verse gember

1 eetlepel olie

2 teentjes knoflook, fijngesneden

2 sjalotjes, fijngesneden

1 dl kippenbouillon

2 eetlepels limoensap

1-2 eetlepels honing

1 eetlepel vissaus

1 eetlepel oestersaus

limoenschil

1 in ringen gesneden lente-ui
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Gemberreepjes in de olie ca. 2 minuten bakken. Knofllok en sjalotjes toevoegen en meebakken. Kippenbouillon erbij schenken en 2 minuten meekoken. Saus op smaak brengen met honing, vissaus en oestersaus.

Serveertip

Voor serveren 1 eetlepel geraspte limoenschil en gesneden lente-uitjes erdoor roeren.


Saus warm of koud serveren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten