Limburgse wafels

  • Regionaal, Banket
  • 60-120 min.
  • Limburgse wafels

    Limburgse wafels

    Limburgse wafels

LEKKER!!!!!!!!!"

Deel dit recept

Ingrediënten
250gr.riersuiker,2 eieren,250gr.zachte boter,2 zakjes vanillesuiker,3lepels cognac;3theelepels kaneel,8 lepels gehakte walnoten,500 gr.bloem
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

wafelijzer

Bereidingswijze

meng de rietsuiker,de eieren,de boter en de vanillesuiker met de mixer.dan de cognac,kaneel en walnoten erbij doen en vervolgens de gezeefde bloem en kneed dit goed door elkaar,ongeveer 30 balletjes ervan maken en mooi bruin bakken in een ingevet wafelijzer>

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

elmarelmar3 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten