Dadar isi

  • Indonesisch, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.

Gevulde omelet

Deel dit recept

Ingrediënten
4 eieren

1 theel aromat

nootmuskaat

mespunt suiker

Voor de vulling:

200 g rundergehakt

zout naar smaake

2 eetl boter

2 sjalottes

1 prei

4 a 5 takjes selderij

1 ontpitte lombok

2 theel kerriepoeder
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breek de vier eieren in een kom. Klop ze met de aromat, nootmuskaat en suiker schuimig. Bak hiervan 4 omeletten. Het rundergehakt met zout naar smaak in boter rullen. Als het gaar is de gesneden sjalottes, prei, gesnipperde selderij, lombok en kerriepoeder erdoorheenmengen.

Een paar minuten laten sudderen en dan het vulsel in de omeletten rollen.


Je kunt de omeletten nog even nabakken, maar voorzichtig, zodat het vulsel erin blijft zitten.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten