1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Broccoli
  6. Gebakken broccoli

Gebakken broccoli

Door: castellana

  • Italiaans, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-01-2003

Ingrediënten 2 personen


500 gr. broccoli, 1 a 2 tenen knoflook, olijfolie, zout en peper naar smaak.


Verder heb je nodig


Koekepan, deksel, snijplank, mes.


Broccoli 'weer es wat anders'...lekker en snel klaar.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de broccoli in kleine roosjes en eventueel de stelen ook in handzame stukjes snijden( vind ik persoonlijk erg lekker).
Hak de knoflook.

Bereidingswijze

Verhit de olie in de koekepan. Fruit de knoflook kort aan en doe de broccoli in de pan.Schud regelmatig om tot de broccoli lichtjes begint te kleuren. Draai nu het gas laag en doe het deksel op de pan. Laat de broccoli nog even doorstoven tot beetgaar, dat duurt maar een paar minuutjes.

Serveertip

Recept van mijn man, hij serveert dit aan de gasten in zijn restaurant bij de vleesgerechten.



Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van castellana
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top