1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. chocoladetaart (koud)

chocoladetaart (koud)

Door: mathy48

  • Internationaal, Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-01-2003

Ingrediënten


300 gr margarine, 300 gr poedersuiker, 5 eieren, 1 tablet pure chocolade, 2 blikjes gecondenseerde room van nestle, 2 pakjes petit beure, 1 pak lange vingers.


Verder heb je nodig


Springvorm 26 cm


De allerlekkerste die er bestaat

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de margarine met de poedersuiker romig, klop er daarna een voor een de eieren door. Smelt de chocolade au bain marie, en klop er daarna de room door. Klop dit chocmengsel door het botermengsel. Beboter een springvorm en beleg de bodem met petitbeurekoekjes, snijd de langevinger in twee en bekleed de wand met deze halve lange vingers, schep de helft van de mousse in de vorm, leg nog een laag petitbeure en verdeel de rest van de mousse hierover. Zet minimaal 4 uur in de koelkast.



Reacties (9)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mathy48
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top