1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Spaghetti
  6. Spaghetti

Spaghetti

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-01-2003

Ingrediënten


Boter,bloem 4 eetlepels,melk 1l,tomatenpuree 2kl doosjes,650 gr gehakt 500 gr spaghetti.


Verder heb je nodig


Kookpot.


Simpel,snel en goedkoop kindjes lusten het enorm graag.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Spaghetti koken .

Bereidingswijze

Boter smelten+bloem toevoegen(roux) melk bijvoegen en laten koken .Tomatenpuree doorroeren op smaak brengen met peper en zout .Gehakt bakken in de pan(pletten) daarna bij de saus voegen en alles goed mengen met de spaghetti ,even laten sudderen en klaar is kees. Indien men dat wenst kan de saus ook appart geserveerd worden.

Serveertip

Serveer met gemalen kaas.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top