Deens smorrebrod

  • Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 08-01-2003

met roerei en garnalen .Eens wat anders,en erg lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
2 sneetjes lichtbruin roggebrood
1 eetlepel boter
2 blaadjes kropsla
2 eieren
2 eetlepels melk of room
25 g geraspte belegen kaas
zout, versgemalen peper
1 eetlepel verse basilicum in reepjes
25 g (Hollandse) garnalen
2 kerstomaatjes, gehalveerd
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Besmeer de sneetjes roggebrood dun met boter en leg er een blaadje sla op. Druk dit iets plat. Klop in een kom de eieren los met de melk en kaas en zout en peper naar smaak. Smelt de rest van de boter in een steelpan en voeg het eimengsel toe. Laat het ei al roerende op zacht vuur stollen tot het glanst. Schep de helft van de basilicum en garnaaltjes erdoor. Schep het roerei, de garnalen en basilicum op de sneetjes roggebrood en verdeel de kerstomaatjes erover.

Serveertip

Eet smakelijk.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten