1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Tagliata Con Verdure Grigliate

Tagliata Con Verdure Grigliate

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-01-2003

Ingrediënten 4 personen


350 gram entrecote, of rosbief of ossenhaas
1 courgette
1 rode en 1 gele paprika
olijfolie extra vergine
Balsamico azijn
Zout en versgemalen zwarte peper
Zeezout
Parmezaanse kaas



Tagliata Con Verdure Grigliate
Tagliata Con Verdure Grigliate

Reepjes ossenhaas op een bedje van gegrillde courgette en gele en rode paprika. Een plaatje om naar te kijken en de smaak is heerlijk.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was en snijd de courgette en de paprika in lange repen. Verhit de grillpan en gril de groenten hierin om en om gaar.

Let op dat het vlees niet hoger is dan 3 cm, halveer het anders. Bestrooi het vlees met zout en peper en bak het in een koekenpan in de olijfolie in ongeveer 10 minuten rondom bruin. Besprenkel het met wat Balsamico azijn.
Leg het vlees dan op een bord bedekt met aluminiumfolie zodat het warm blijft.
Maak op de borden een bedje van gegrilde groenten, maak een sausje van 4 eetlepels olijfolie en 2 eetlepel Balsamico azijn en besprenkel de groenten met de helft van dit sausje. Snijd het vlees in dunne plakjes en leg het op de groenten. Besprenkel het met de rest van het sausje, zeezout, versgemalen peper en wat verse Parmezaanse kaas schilfers.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top