Zeer speciaal hapje voor Valentijn.
De kabeljauw in fijne stukjes snijden en kruiden met peper en zout. Koriander en het sap van de halve limoen toevoegen. De jenever toevoegen, alsook de lepel olijfolie en de bieslook. Het geheel ongeveer 30 minuten laten marineren in de koelkast.
Intussen de room half opkloppen en op smaak brengen met een beetje jenever.
De gemarineerde kabeljauw in een cilindervorm op een koud bord dresseren. Afwerken met een takje dille en een eetlepel van de room-jenever dressing.
mbeudaer 18-01-2003
ik neem het ook mee, het spreekt me aan. Kun je vertellen waar je dat receptje uithaalde?
Matthieu.
mauritsenole92 18-01-2003
Lijkt me heerlijk, dus neem ik je recept mee. Gezien de kabeljauwprijzen kan het denk ik ook wel met zeewolf of victoriabaarsfilet ?
Carla
jacky63 07-01-2003
de kabeljouw is dus nog rauw ??? denk niet dat ik dat lust ??? maar dat is natuurlijk een kwestie van mogen of niet mogen.
Dank voor het recept.
Jacky