Verwarm de oven voor op 150 graden. Klop de eieren luchtig los in een kom en voeg de helft van de suiker en alle bloem toe. Klop tot een egale massa. Roer de vanillesuiker en de kwark erdoor.
Verdeel dit mengsel over 4 ovenvaste kommetjes met een diameter van ca. 10 cm. en plaats ze op een bakplaat in de warme oven. Laat ze hierin 18 min. staan, tot de pudding rijst en stevig aanvoelt. Prik er met een pen aan de zijkant in: als deze er schoon uitkomt zijn de trotse borstjes gaar. Neem ze uit de oven en laat ze iets afkoelen, zet ze daarna in de koelkast.
Trek een dun mesje langs de rand van de pudding om ze beter te kunnen stroten. Schenk wat saus op het midden van de bordjes en stort de pudding erop (sort er 2 en bewaar de andere 2 voor later) Druk aan de bovenkant een framboos en serveer hierbij nog wat extra frambozensaus.
nana_c 23-01-2004
Hallo,
Ik heb dit dessert meegenomen,ga het eens proberen!!!!!!!
Jeannine
snelleklaartje 19-01-2004
Grappig recept, is het ook lekker? Denk ik wel, dus ik neem het toch maar mee!
Bedankt van Winnie
jannet22 15-01-2004
ga ik eens uit proberen.haha