Vuurwerksalade met kaas

  • Nederlands, Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-01-2003

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
100 gram belegen kaas, in blokjes; 150 gram cornedbeef, in blokjes; 1000 gram hezarensalade; 5 eetlepels geknipte bieslook; 2 eetlepels mayonaise; 8 uitgeknipte sterretjes; 4 blaadjes ijsbergsla; 12 sterretjes(vuurwerk)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
kom; folie; schaal; schaar

Voorbereiding

Schep de kaas en de corned beef met 2 eetlepels bieslook door de huzarensalade. Doe de salade over in een met folie beklede vorm en strijk de bovenkant glad. Druk de salade aan en dek hem af met folie. Laat de salade 2 uur in de koelkast opstijven.

Bereidingswijze

Stort de salade op een schaal met mayonaise en leg er de sterretjes op. Bestrooi de salade met de rest van de bieslook. Haal de sterretjes eraf. Knip sterren uit de ijsbergsla en leg deze rond de salade. Steek de vuurwerksterretjes in de salade en steek ze om 12 uur aan.

Serveertip

Bevat p.p. ca.: 1035kj/460kcal.; eiwit 14 gram; vet 334 gram; koolhydraten 20 gram

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten