Bietjescarpaccio

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 0-10 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
2 gekookte bietjes, 4 el roomboter, geschaafde parmezaanse kaas, vier-seizoenen-peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mes, serveerschaal, lepel, magnetronfolie, magnetron

Bereidingswijze

Snij de bietjes in plakjes van 2 mm dik, leg ze dakpansgewijs op een schaal en bestrijk met 4 el roomboter. Dek de schaal af met magnetronfolie en verwarm ze gedurende 1 min. in de magnetron op vol vermogen. Verwijder de folie en bestrooi de bietencarpaccio met peper en geschaafde parmezaanse kaas.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar

Doorsturen

Home Recepten