1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Macaroni

Macaroni

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-01-2003

Ingrediënten 4 personen


1 ui
1 prei
1 bakje champignons
150 g ham
150 g boterhamworst
250 g macaroni (elleboogjes)
1 teen knoflook
4 eetlepels olijfolie
1 blik tomatenpuree
25 g boter
1 pakje macaroni mix (Honig)
6 augurkjes
4 eieren
zout



macaroni
macaroni
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de zakje macaroni mix wellen. Pel en snipper de ui. Snijd de ham en boterhammenworst in blokjes. Snijd de groen van de prei en snijd de witte in reepjes. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing in ruim water met wat zout en een scheutje olie beetgaar.
Verhit 3 eetlepels olijfolie in een ruime braadpan, fruit hierin de ui glazig. Voeg de prei toe, en pers er de teentje knoflook boven uit. Bak nu ook de tomaten puree even mee om hem te ontzuren. Voeg de mix toe, en de ham en boterhammenworst en laat dit nog even sudderen.
Bak met een klontje boter de champignons in een koekenpan en voeg ze dan in de braadpan bij de rest.
Schenk de macaroni in een vergiet en laat deze even uitlekken. Voeg de macaroni ook in de braadpan en schep dit goed door elkaar. Serveer de macaroni met een gebakken ei en wat plakjes augurk.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tinusbak


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tinusbak
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top