Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. viscurry

viscurry

Door: de_heerlijkheid

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-01-2003

Ingrediënten 4 personen


400 gr diepvries-kabeljauwfilet, 1/2 eetl kerriepoeder (of naar wens) 3 eetl olie, pak groentemix naar keuze (300 gr). rijst of aardappelpuree. klein blikje ananas, 1 pakje kerriesaus, 2 dl melk



Ontdek meer:

Bereidingswijze

De vis in blokjes snijden (dit gaat hetbeste als het nig een beetje bevroren is) en met de kerrie bestrooien. In grote koekepan olie verhitten en de vis 1 min al omscheppend bakken. De groente toevoegen en het ananassap uit het blikje. Het geheel 8-10 min laten koken op een zacht vuurtje. Intussen de rijst of naar keuze de aardappelpuree klaarmaken. De ananas in stukjes snijden. Zakje kerriesauspoeder klaarmaken met de melk. Dit met de ananas bij de vis doen en er voorzichtig doorscheppen. Als de saus kookt alles nog 2 min zachtjes laten pruttelen. evt nog wat zout naar smaak toevoegen.

Serveertip

Serveer de rijst op aardappelpuree op een bord met de viscurry, garneer met wat peterselie.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van de_heerlijkheid
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top