1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Italiaanse runderreepjes met basilicumaardappel

Italiaanse runderreepjes met basilicumaardappel

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 31-12-2002

Ingrediënten 2 personen


400 gram runderreepjes (magere bieflappen, rosbief)*
2 theelepel Ital. keukenkruiden*
3 eetlepels olijfolie*
500 gram vastkokende aardappelen*
2 sjalotjes of 1 ui*
2 teentjes knoflook*
1 eetlepel groene pesto*
400 gram gep. tomaten*
150 gram olijven zonder pit*
1 eetlepel kappertjes*
1 eetlepel balsamicoazijn*
1 potje witte bonen (300 gram)*
peper*
50 gram geraspte Parmezaanse kaas.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit 1 el olie in de wok en roerbak de runderreepjes met de keukenkruiden 3 min. Schep ze eruit en zet apart. Schil de aardappelen en verdeel ze in blokjes.Gaar ze 5 minuten op 800 watt voor in de magnetron. Pel de sjalotjes, snipper ze en bak ze met de aardappelblokjes, geperste knoflook en de pesto in 2 el olijfolie. Snijd de tomaten boven de wok in vieren. Voeg de olijven, kappertjes, azijn, witte bonen en peper toe. Roerbak 3-4 minuten. Schep de runderreepjes erdoor. Bestrooi het gerecht voor het serveren met de kaas.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gruisje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gruisje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top