Boursinhapjes

  • Internationaal, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 31-12-2002

ik zag dit recept ruim een jaar geleden bij life and cooking.sindsdien maak er minste een van op een verjaardag en iedereen vindt het lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
PAKJE BOURSIN,CREME FRAICHE,DJONMOSTERD,BROODSTENGELS OF TOAST,EIDOOIER,GEHAKTE PETERSELIE,SNACKCUPS,DADELS,ONTBIJTSPEK,OLIJVEN,KRIELTJES,GEHAKTE BIESLOOK.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

KAASDIP:MENG EEN KLEIN PAKJE BOURSIN MET 2 EL CREME FRAICHE EN 1 TL DIJONMOSTERD TOT EEN SMEUIG DIP EN SERVEER DE DIP MET BROODSTENGSEL OF TOAST.EENHAPSQUICHES:MENG IN EEN KOMMETJE 1 KLEIN PAKJE BOURSIN MET EEN EIDOOIER,1 EL CREME FRAICHE EN 1 EL GEHAKTE PETERSELIE.VUL KLEINE SNACKCUPS MET HET MENGSEL EN BAK CA. 8 MIN IN DE OVEN OP 200 GRADEN.GEVULDE DADELS:VUL DE DADELS MET BOURSIN,OMWIKKEL ZE MET EEN PLAKJE ONTBIJTSPEK EN BAK ZE IN EEN KOEKEBAN.GEVULDE OLIJVEN:VUL GROTE OLIJVEN ZONDER PIT MET BEHULP VAN EEN SPUITZAK MET BOURSIN.GEVULDE AARDAPPELTJES:KOOK SCHOONGEBOENDE KLEINE AARDAPPELTJES GAAR,HOL ZE UIT MET EEN KLEINE LEPEL OF APPELBOOR EN VUL ZE MET BOURSIN.BESTROOI ZE MET GEHAKTE BIESLOOK.

Laatste reacties

stuntje avatar
stuntje 18-02-2003

zet deze bij mijn favorieten! groetjes maartje

orphan avatar
orphan 27-01-2003

Dit lijkt me heel erg lekker,ik heb dan ook dit recept meegenomen,bedankt

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten