hazenrugfilet met mosterdsaus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 29-12-2002

heerlijk wild met een zachte mosterdsaus

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 ons hazenrugfilet / zout / peper / 40 gram boter / 1 sjalotje, fijngesneden / 1 eetlepel grove mosterd dl slagroom / 3 eetlepels fijngesneden bieslook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bestrooi de hazenrugfilets met zout en peper en bak ze in ongeveer 4 minuten rondom bruin in de boter. Laat ze verpakt in aluminiumfolie 10 minuten rusten op een warme plaats. Bak het sjalotje 3 minuten in het achtergebleven braadvet. Voeg mosterd en slagroom toe en laat de saus 6 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper, zout en bieslook.

Serveertip

Serveer de hazenrugfilets in plakken gesneden met de saus.
Lekker met aardappelpuree en gekarameliseerde sjalotjes.

Laatste reacties

beaute avatar
beaute 16-11-2003

dag Karnol, snel klaar te maken met eenvoudige ingredienten maar toch heel lekker. heb het klaargemaakt met struisvogelfilet en is zeker voor herhaling vatbaar.nog veel kookgenot,Arlette

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten