1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. hazenrugfilet met mosterdsaus

hazenrugfilet met mosterdsaus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-12-2002

Ingrediënten 4 personen


4 ons hazenrugfilet / zout / peper / 40 gram boter / 1 sjalotje, fijngesneden / 1 eetlepel grove mosterd dl slagroom / 3 eetlepels fijngesneden bieslook



Heerlijk wild met een zachte mosterdsaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrooi de hazenrugfilets met zout en peper en bak ze in ongeveer 4 minuten rondom bruin in de boter. Laat ze verpakt in aluminiumfolie 10 minuten rusten op een warme plaats. Bak het sjalotje 3 minuten in het achtergebleven braadvet. Voeg mosterd en slagroom toe en laat de saus 6 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper, zout en bieslook.

Serveertip

Serveer de hazenrugfilets in plakken gesneden met de saus.
Lekker met aardappelpuree en gekarameliseerde sjalotjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van karnol


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van karnol
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top