Hachee

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • > 120 min.

De tijd komt er weer aan van stampotten en Hachee! Deze hachee heeft lang gestoofd op een laag vuurtje!! De smaak is echt voortreffelijk! Heerlijk met een aardappelpuree.


Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Bestrooi het vlees met zout en peper.

Bereidingswijze

Verhit de boter met de olijfolie en bak hierin de uien en de uitgeknepen teentjes knoflook tot de uien glazig zijn.Voeg dan het vlees toe en laat dit bruinen voor zo?n 10-15 minuten.Voeg nu de champignons toe en bak nog is 5 min mee.

  • Voeg dat de bloem door het mengsel en bak het mee onder voortdurend roeren circa 2 min.. Doe nu de rode wijn er bij en roer goed..
    Voeg de blokjes ontbijtkoek.kruidnagel, basilicum, suiker, tomatenketchup, worcestersaus, laurier en de peper toe. Voeg eventueel (als nodig) nog wat water toe.
    Laat nu dit gerecht zo?n 2 uur heel rustig op een laag vuurtje gaar worden. De smaak is echt voortreffelijk.

  • Dit recept is te vinden in:

    Log in om een reactie te plaatsen

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    marianneoud avatar
    marianneoud

    Doorsturen

    Home Recepten