1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Brussels Banket.

Brussels Banket.

Door: ghislaine000

  • Belgisch, Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-12-2002

Ingrediënten


100 gram fijn gemalen amandelen
100 gram fijne suiker
80 gram ei (1,5 ei).


Verder heb je nodig


Oven.


Streekgerecht.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voeg de gemalen amandelen bij de suiker en maal deze samen of wrijf ze zeer goed door elkaar. Voeg het ei toe. Spuit, of leg met twee theelepels kleine hoopjes deeg op een ingevette bakplaat. Strijk de koekjes af met losgeklopte ei- erdooier. Leg op elk koekje een halve amandel of een stukje vrucht.


Serveertip

Serveer op een mooie schaal.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top