Brussels Banket.

  • Belgisch, Banket
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 27-12-2002

Streekgerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten
100 gram fijn gemalen amandelen
100 gram fijne suiker
80 gram ei (1,5 ei).
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven.

Bereidingswijze

Voeg de gemalen amandelen bij de suiker en maal deze samen of wrijf ze zeer goed door elkaar. Voeg het ei toe. Spuit, of leg met twee theelepels kleine hoopjes deeg op een ingevette bakplaat. Strijk de koekjes af met losgeklopte ei- erdooier. Leg op elk koekje een halve amandel of een stukje vrucht.


Serveertip

Serveer op een mooie schaal.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten