1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Canape voor bij de borrel

Canape voor bij de borrel

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-12-2002

Ingrediënten


4 sneetjes wit casinobrood, 2 eetlepels roomboter, 6 blaadjes ijsbergsla, 100 gram gerookte heilbot in plakjes, enkele takjes dille, 150 gram boerenbrie, 0,5 bakje tuinkers, 6 zwarte olijven zonder pit.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de korstjes van het brood en snij het in vieren of steek er met een glas rondjes uit. Besmeer het brood dun met boter. Beleg het broodje met sla. Beleg een deel met brie en een deel met heilbot. Garneer de vis met een beetje dille. Garneer de brie met een toefje tuinkers en een reepje olijf. Zet de broodjes koud weg en laat ze op temperatuur komen om te serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top