-4 plakken zwaardvis
-50 g boter,peper en zout
SAUS:
-1 blik tomatenblokjes
-50 g boter
-1 ui (fijngesneden)
-1 teentje knoflook (uitgeperst)
-1 dl droge witte wijn
-1 th lepel citroensap
-1 th lepel suiker
-1 eetlepel Italiaanse kruiden
-peper en zout
Pittig en eenvoudig visgerecht
-smelt de boter in een pan en fruit de ui
-pers de look erbij en doe de tomatenblokjes met sap erbij
-laat 5 min pruttelen
-voeg de wijn,citroensap,suiker en Italiaanse kruiden erbij en zout en peper naar eigen smaak
-laat de saus 15 min zachtjes koken
-spoel de vis onder koud water af en dep hem droog
-smelt de boter en bak de vis aan beide kanten lichtbruin en gaar
Verdeel over de borden de vis en schep de saus er rond
Geef er broccoli en pasta bij