Kwarteleitjes en minitomaatjes op een prikker

  • Belgisch, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 20-12-2002

Deel dit recept

Ingrediënten
15 verse kwarteleitjes
15 minitomaatjes
cocktailprikkers
100g mayonaise
50g light room
selderiezooutof kruidenzout
peterselie

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kwarteleitjes koken:
Zet de kwarteleitjes op in koud water. Wanneer het water kookt, reken je nog 4 minuten. Schep de eitjes uit het water, houd ze even in koud water en pel ze voorzichtig.

Bereidingswijze

1. Was en droog de minitomaatjes. Rijg ze samen met de kwarteleitjes op een prikker.
2. Knip de peterselie fijn in een glas.
3. Vermeng de peterselie met de mayonaise en de room. Breng op smaak met een snuifje selderie- of kruidenzout.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten