Hazenpeper (natriumarm)

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 20-12-2002

Voor 2 personen

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
500 gr hazenbout

2 eetl ongezouten boter

2 eetl sinaasappelsap

1 kleine ui

1 laurierblad

2 eetl wijnazijn

50 gr champignons

peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verdeel de bout in stukken en wrijf deze in met peper. Snipper de ui en snijd de champignons in plakjes. Verhit de boter in een pan en bak het vlees hierin aan alle kanten bruin. Laat de ui meefruiten. Voeg het sinaasappelsap, de azijn en 3 dl water toe. Leg het laurierblad erbij en doe het deksel op de pan. Laat de haas in circa 1 uur zachtjes gaar worden. Laat de champignons de laatste 10 minuten meestoven.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten